Arnisa, qyteti i panjohur ilir (Video)

Në shekullin e dytë, Ptolemeu e përmend me emrin ilir, Arnisa.

Për një kohë të shkurtër ishte një qytet i rëndësishëm mes Apollonisë e Dyrrahut. Por, ku ndodhet ai sot? Cila është historia dhe çfarë fsheh Arnisa?

Për këtë, shikojeni dokumentarin e gazetarit Marin Mema. /Top Channel/