Arrestohen në Han të Elezit personat që kërcënuan Izet Mexhitin?

Policia e Kosovës dje pasdite ka arrestuar disa persona në Han të Elezit. Raportohet se të dyshuarit janë arrestuar nga Njësiti i Anti-Terrorizmit në disa lokacione të kësaj qyteze.

Siç mësohet, Policia e Kosovës arrestoi Burim Vilën dhe Fatmir Lurin për të cilët kishte flet-arrest ndërkombëtar. Ata dyshohen se para disa muajve kanë kërcënuar kryetarin e Komunës së Çairit në Maqedoni, Izet Mexhiti.