“Arrestohet” Ardian Bujupi nga Policia e Kosovës

 

Ardian Bujupi është parë në duart e policisë në Prishtinë.
Por, fansa mos u shqetësoni. Fotografitë janë pjesë e një klipi që këngëtari kosovar është duke e xhiruar.

Bujupi ka kërkuar leje nga Policia e Kosovës për këtë klip dhe shpejt do të jetë publik.