Arrestohet demonstruesi që ndërpreu mitingun e kryeministres britanike

 

Policia ka arrestuar një protestues i cili ka ndërprerë një miting të kryeministres britanike Theresa May.

Ai person në kohën kur May ka arritur në mitin ka protestuar kundër gjuetisë ndaj dhelprave dhe ka brohoritur “shpëtoni kafshët tona të egra, vritni May-n”, transmeton Asociated Press.