Arrestohet Genta Ismajli? Kësaj here e teproi (Foto)

Këngëtarja Genta Ismajli, ishte bërë temë diskutimi para disa muajsh kur kishte publikuar fotografi me armë.

Kjo për policinë përbën një shkelje dhe për këta persona nisin hetimet pasi arma mund të jetë pa leje apo mund të jetë kryer ndonjë krim.

Edhe pse nuk dihet nëse policia kishte marrë në pyetje në atë kohë Gentën, ajo rrezikon përsëri që të arrestohet nga policia.

Në një fotografi të cilën e ka siguruar “Magazina.al”, nga projekti i ri i këngëtares, Genta shfaqet duke mbajtur një pistoletë në duar.

Por përveç shkeljes këngëtarët vazhdimisht bëjnë të tilla veprime, edhe pse janë të vetëdijshëm për mesazhin negativ që përcjellin te fansat e tyre.