Arrestohet Gjeorgjievski bashkë me babain, i dyshuari kryesor për dhunën ndaj Selës

 

Është arrestuar sot herët në mëngjes Kire Gjeorgjievski, i dyshuari kryesor në sulmin ndaj deputetit Ziadin Sela. Bashkë me të është arrestuar edhe babai i tij, burri me mustaqe në moshë i parë në filmimet që i publikuan mediat.

Gjeorgjievski dhe babai i tij, merr vesh gazeta KOHA nga burime policore, në më shumë video-filmime nga kamerat e sigurisë të Parlamentit shihen duke e goditur deputetin Sela në fytyrë.

Në ndërkohë, dje është identifikuar edhe sulmuesi i tretë – personi me kapele në kokë që e tërheqin zvarrë Ziadin Selën, por që fytyra nuk i tregohet në filmimin e publikuar nga mediat.

Bëhet fjalë për një person nga Gostivari, por që banon në lagjen Gjorçe Petrov në Shkup.