Arrestohet nje 56 vjeçar nga Tetova per akuze dhune

Policia e Tetovës, dje rreth orës 14 në rrugën “Lenin” në Tetovë kanë gjetur dhe arrestuar 56-vjeçarin SH.I nga Tetova i dënuar me një vit e gjysmë burgim për “dhunë”, njofton SPB-Tetovë.

Pas arrestimit të tij, është realizuar me urdhër të gjykatës, dhe është dërguar burgun e “Idrizovës”  në Shkup për të mbajtur dënimin.