Arsyet pse femrat qajnë pas seksit

Seksi jo gjithmonë është fushë me lule. Në fakt jo të rralla janë rastet, kur nga hiçi meshkujt kanë parë lot në sytë e partnereve të tyre pasi kanë përfunduar aktin. Sado të jeni habitur, dhe sado që justifikimet e partneres nuk ju kanë mbushur mendjen, ja se cilat janë arsyet më të shpeshta për të cilat femrat qajnë pas seksit.

1 – Hera e parë – Kjo është normale për shumë femra pasi është një eksperiencë komplet e re. Është e pritshme që pasi seksi të përfundojë do e gjejnë veten duke qarë, qoftë nga emocionet, ose qoftë nga ndjesia e fajit. Mos kërkoni shumë shpjegime.

2 – Orgazëm e mirë – Është e vërtetuar shkencërisht që orgazma e mirë sjell lotë. Femrat qajnë nga ndjesia e madhe e kënaqësisë dhe nuk e kontrollojnë dot. Këtu duhet të ndiheni krenar për veten meshkuj.

3 – Tradhtia –Nëse jeni me partneren e dikujt tjetër, lotët janë gjëja me e justifikueshme. Faji ndonjëherë nuk mund të fshihet gjatë.

4 – Dhimbjet – Mos u habisni fare, shume femra për arsye të ndryshme ndjejnë dhimbje gjatë aktit.

5 – Sapo ka dalë nga një ndarje e dhimbshme – Kur sapo keni dalë nga një lidhje që për ju ka patur shumë rëndësi, duhet kohë për tu ambientuar sërish në një tjetër marrëdhënie. Dhe kur për një arsye apo një tjetër e gjen veten në shtrat me dikë, ndërkohë që mendja është diku tjetër,  të qash është krejtësisht normale. Kujtimet, mendimet e ngatërruara apo thjesht ndjesitë që ende nuk janë zbehur plotësisht, i bëjnë lotët të pashmangshme në një situatë të tillë.