Artan Grubi i pranishëm në çdo shtëpi shqiptare (FOTO)

artan-grubi

Kandidati për deputet në zonën 1 zgjedhore Artan Grubi vazhdon fushatën e tij për zgjedhjet e 11 dhejtorit. Ai pritet ngrohtë në çdo shtëpi shqiptare ku bashkëbisedon me shqiptarët e moshave të ndryshme, njofton TetovaSot.

Siç shihet Grubi sot ka biseduar në rrugë me disa të moshuar ku ka folur për pensionet, shëndetësinë dhe kushtet e mira që në të ardhmen do ti kenë kjo grup moshë.

Ndryshe Grubi është i vetmi deputet i cili ditë më pari trondi mediat serbe me fjalimin e tij në mes të Shkupit ku brohëriti UÇK UÇK.

grubigrrrgr