Artan Grubi: Na la një shok shumë i mirë. Lamtumirë Qimo

Ndarja nga jeta e ish ministri dhe sekretarit gjeneral të BDI-së, është pritur me pikëllim dhe dhimbje nga familjarët shokët dhe bashkëpartiakët e Abdylaqim Ademit. Me dhimbje e pikëllim ky lajm është pritur edhe nga deputeti i BDI-së, Artan Grubi.

Ai në rrjetin social të facebook e ka përkujtuar Abdylaqim Ademin si një shok shumë i mirë, punëtor, patriot i vërtetë dhe i devotshëm

“Na la një shok shumë i mirë, punëtor i vyer dhe i palodhur, patriot i vërtetë dhe i devotshëm.
Lamtumirë Qimo!, shkruan Artan Grubi.