Artan Grubi: Ne duam të integrohemi në NATO dhe në BE, nuk ka alternativë tjetër.

Deputeti i Bashkimit Demokratik per Integrim ne faqen e tij zyrtare ne facebook ka shkruar:Të gjitha të arriturat në 16 vjecarin e fundit në këtë vend janë arritur në partneritet me SHBA, BE, NATO, OSBE, OKB si dhe Ambasadat e shteteve anëtare të BEsë dhe organizatat ndërkombëtare.

As Rusia s’ka se pse shqetësohet për kontaktet dhe dialogun e BDIsë me këto partner të lartëpërmendur e as sulmet ndaj atyre dhe BDIsë mund që t’a devijojnë rrugën tonë dhe ti ndrojnë bindjet tona.

Ne duam të integrohemi në NATO dhe në BE, nuk ka alternativë tjetër.