Artan Grubi ne “Programin 200”

Disa figura të larta të BDI thuhet se preferojnë VMRO DPMNE-në si partner qeverie edhe pse ka kundërshtime si brena partisë, e sidomos në opinion. Një prej tyre përfolet të jetë Artan Grubi, deputet dhe shef i kabinetit tē Ali Ahmetit. Ndiqni intervistën me të.#Programi200
#AlsatM, E martë, 22.30.
#NazimRashidi

Programi 200: Sa është BDI pro VMRO DPMNE?

Disa figura të larta të BDI thuhet se preferojnë VMRO DPMNE-në si partner qeverie edhe pse ka kundërshtime si brena partisë, e sidomos në opinion. Një prej tyre përfolet të jetë Artan Grubi, deputet dhe shef i kabinetit tē Ali Ahmetit. Ndiqni intervistën me të.Постојат гласини дека високи фигури од ДУИ ги преферираат ВМРО-ДПМНЕ како партнери за влада, иако постојат противења внатре во партијата и особено во јавноста. Еден од овие фигури е и Артан Груби, пратеник и шеф на Кабинетот на Али Ахмети. Последете го интервјуто со него.#Programi200 #AlsatM, E martë, 22.30. #NazimRashidi

Posted by Nazim Rashidi – Programi 200 on Tuesday, February 7, 2017