Artisti me emer te perveçem Agron Saliu mbajti ekspoziten e tije personale

Dje ne Qendren Informative Kulturore ne Shkup Artisti nga Tetova Agron Saliu mbajti ekspoziten personale.Pas sukseseve te njepasnjeshme me ekspozitat e mirepritura brenda dhe jashte vendit, Agron Saliu ka bere emer dhe mbiemer te perveçem. Ai ka diplomuar ne USHT- Fakulteti i Arteve pamore ne Tetove.

Agroni ka mbajture shume ekspozita personale si ne Mal te zi, Austri, Kroaci, Bosnje, Gjermani, France dhe pjesmarrje ne shume ekspozita kolektive, projekte dhe aktivitete te ndryshme kulturore mbrenda dhe jashte vendit./Antpress