Asamblea e femrës pranë LR PDSH po shtrihet gjithandej

 

Shtabi i Asamblesë së femrës Kumanovë -Likovë në praninë e nënkryetares së Asamblesë Naime Islami Zeqiri, dhe në krye me kryetarën e shtabit znj. Makfire Zimberi si dhe bashkkryetarën nga komuna e Likovës znj. Mirushe Bislimi Destani mbajtën një takim me asambleistet në fsh Orizare ku u diskutua në lidhje ne aktivitet e ardhëshme të shtabit të asamblesë si dhe shtrirjen e Asamblesë së femrës në çdo nëndegë të Kumanovës dhe Likovës