ASH:Faruk Avdiu per Kryetar ne Komunen e Cairit.

Ne nje atmosfere festive dhe impozante Kuvendi i Deges se Cairit i dha drite te gjelbert kandidimit te Faruk Avdiut per Kryetar ne Komunen e Cairit. Faruk Avdiu do te jete pretendenti per Cairin nga Aleanca Per Shqipetaret, ndersa Bujare Abazi do te kryeson me listen e keshilletareve.