“Asnjë analist grek s’u bë me Shqipërinë, gjysma e analistëve shqiptarë u bënë me Greqinë”

Kryeministri Edi Rama, duke folur gjate nje seance parlamentare, ku eshte diskutuar serish buxheti i vitit 2016. /r/n/r/nPrime Minister Edi Rama, speaks during a parliamentary session.


“Asnjë analist grek s’u bë me Shqipërinë, gjysma e analistëve shqiptarë u bënë me Greqinë”

Diplomati Shaban Murati ka bërë një status të shkurtër për qendrimet e analistëve shqiptarë, për debatet e fundit mes Athinës dhe Tiranës.

Këshilla për miqtë: Në debatin e ri midis Shqipërisë dhe Greqisë asnjë media greke, asnjë analist grek dhe asnjë politikan grek nuk u bë me Shqipërinë, por gjysma e mediave shqiptare, gjysma e analistëve shqiptarë dhe gjysma e politikanëve shqiptarë u bënë me Greqinë”, shkruan Murati.