Asnjë i mbijetuar nga aeroplani i rrëzuar, gjendet kutia e zezë

Në vendin ku ka rënë aeroplani An-148 me 65 udhëtarë dhe 6 anëtarë të ekuipazhit në afërsi të Moskës është gjetur kutia e zezë, ndërsa hetuesit po hulumtojnë disa teori për çka është rrëzuar aeroplani.Sipas zyrtarëve nuk ka asnjë të mbijetuar nga rrëzimi i aeroplanit. Operacioni për shkaqet e rrëzimit ende po vazhdon.