Autobusi nga Maqedonia përplaset në autostradën Beograd-Nish, katër të plagosur

Katër persona u plagosën në një aksident trafiku, në të cilën autobusi nga Maqedonia, për arsye të panjohura doli nga rruga dhe përfundoi në disa drunj.

Aksidenti ndodhi sot në mëngjes rreth orës 5:50 në autostradën Beograd – Nish, në afërsi të fshatit Katul, përcjell TetovaSot.
Deri tek aksidenti ka ardhur si pasojë kur kompania transpertuese “Transprodukt” i cili ka qarkulluar në linjën Shkup- Beograd, për arsye ende të panjohura doli jashtë autostradës.

Në trajtim mjekësor në Qendrën Klinike të Nishit janë mbajtur shoferi i autobusit i cili, jo zyrtarisht, ai u sëmurë gjatë vozitjes, që çoi deri tek aksidenti.