Autobusi perplaset ne shtepine e kengetares Ceca

Mbreme rreth ores 23 nje autobus eshte perplasur ne shtepine e kengetares Serbe Ceca Razhnatoviq,

Te lenduarit menjeher jane derguar  ne spital, ndersa jane bere deme te konsiderueshme materiale.

Shoferi i autobusit per shkak te kushteve te renda ne komunikacion nga gricat e medha ka humbur kontrollin, ka tentuar qe te dnaloje autobusin por eshte perplasur ne shtepin e  kengetares duke u perplasur ne nje shtylle.

Kengetarja se bashku me femijet e saj menjeher ka vrapuar pe ndihme , ku dy udhetare kane pasur lendime dhe jane derguar me ndihme te shpejte.