Avioni shmang përplasjen në Pragë

Një video tmerruese të një avioni Boeing,i cili abortoi uljen, u filmua në Pragë teksa avioni “luftoi” kundër disa erërave të forta.

Radko Nasinec filmoi momentin e avionit Boeing 737 që shmangu një përplasje të mundshme me pistën e uljes.

Videoja, e cila u filmua në Aeroportin Vaclav Havel në Pragë të Çekisë, tregon avioni që lëkundet sa para dhe prapa nga erërat e forta.