Aziz Salihu po bëhet gjysh (Foto)

Monika Salihu, vajza e tij e madhe ani pse asnjëherë nuk bëri dasmë tash e një kohë bashkëjeton me dashnin e jetës së tij, Ylber Ramadanin, shkruan lajmi.net

Burime të Prive mësojnë se nga fryti i dashurisë së tyre po bekohen me një foshnje, dhe se Monika është në muajin e tretë të shtatëzanisë.

Shtatëzani të mbarë.

Fjalët kyçe: Aziz Salihu, Monika Salihu
Sponsored by Revcontent

From the Web

7-tips to Kill Belly Fat in Two Weeks
9 Ways To Lose Belly Fat When You’re Crazy Busy
Stop The Struggle – Lose Belly Fat In 2 Simple Steps
Inspiring: This Woman Cured Her Toe Nail Fungus in 10 Min. Watch How!
Generate A High-Quality User Experience with Revcontent
Join Revcontent To Increase User Engagement and Reach
Google AMP Builds a Better User Experience on Mobile
Revcontent Talks The Importance of User Experience
Build a Seamless User Experience in the Mobile World