Babai dëgjon vajzën që po qante për një djalë, mesazhi i tij është i paparë

Mbeti e lënduar nga dashuria, por një adoleshente amerikane thotë se babai ia solli sërish humorin, pasi u nda me një djalë.
Daleynee ka postuar online mesazhin që i dërgoi babai.
“Daleynee, të lutem ule muzikën e trishtë, ne mund të të dëgjojmë sërish duke qarë… dhe qepe se ai ishte i shëmtuar”, i shkroi ai.
Adoleshentja thotë se babai i saj është tip shakaxhi.
“Ne luajmë gjithmonë. Mamaja ime çmendet, pasi mendon se ai nuk është kurrë serioz, por kjo më pëlqen shumë tek ai. Nuk është kurrë i mërzitshëm”.