Babai i dëshpëruar hedh foshnjën nga dritarja e makinës që po fundosej (VIDEO)


Babai i dëshpëruar hedh foshnjën nga dritarja e makinës që po fundosej (VIDEO)

Çfarë do të bënit ju, nëse po qëndronit më fëmijën tuaj në një makinë që po fundoset dhe nuk ka asnjë lloj mënyre për të dalë që aty?

Një baba i dëshpëruar është detyruar ta hedhë vajzën e tij nga makina drejt dikujt tjetër që po qëndronte në tokë të thatë, për ta shpëtuar nga mbytja.

Për fat të mirë çdo gjë shkoi mirë dhe vogëlushja ra në duAll Postsar të sigurta.

Për më shumë, ndiqni videon e mësipërme.