Babi ia shpëton jetën të bijës pasi i zbulon diçka të tmerrshme në Snpachat (Foto)

Një 13 vjeçare është dërguar në spital pasi i ati ia kishte parë disa video në Snapchat ku ajo dukej sikur po haluciononte

Pasi kishte parë pamjet shqetësuese, ai kishte gjetur të bijën e cila kishte qenë në efektin e hapave haluciogjenë, ‘Blue Diamond’.

Tani ajo është shtrirë në spital dhe mjekët kanë treguar se është jashtë rrezikuy për jetë edhe pse rrahjet e zemrës i kishte pasur shumë të shpejta.

“Është simptomë klasike rrahja e shpejtë e zemrës dhe bllokimi i mushkërive dhe frymëmarrjes”, ka thënë njëri nga mjekët.

Nëna e vajzës, identiteti i të cilës nuk është bërë publik, ka thënë se fëmijët sot nuk e dinë që po luajnë me vdekjen.

“Fëmijët e sotëm që po marrin ija nuk e dinë se po luajnë me vdekjen, gjëra si këto prishin familjet”, ka thënë ajo. /ORAinfo/