Balloteli: Do të duhej t’i vrisja Ronaldon dhe Messin…

 

I pyetur nëse do të ishte një fitues i Topit të Artë, Mario Balloteri bëri një shaka me gazetarët duke thënë se për të arritur atë, më parë duhej të vriste Messin dhe Ronaldon,

“Do të duhej t’i vrisja të dy ata që të fitoja unë. Por nëse mendoni se kjo që kam arritur deri më tani nuk mjafton, atëherë duhej të kisha bërë më shumë”., – tha Balloteli.

Dyshja Ronaldo Messi ka dominuar këto 9 vite skenën e futbollit botëror duke i lënë pak shance të tjerëve për të fituar.