Banorët e Tearcës: Na erdhën 5 minutat e tona! (VIDEO)

Si është atmosfera në komunë e Tearcës, e cila u bë qendra e intrigave dhe llogaritjeve zgjedhore.

“Nëse votohet, kjo do të jenë pesë minutat tanë,” me shaka theksojnë qytetarët e Tearcës për tv Nova.

Nga qeveria aktuale janë të pakënaqur, dhe jeta për njerëzit e këtij fshati nuk mund të quhet e rehatshme.

Në qoftë se edhe një herë kërkohet nga ata besimi të dielën, ata do të kërkojnë garanci se premtimet e një jete më të mirë do të realizohen.