Banorët kundër Big Brother, si i futën me zor në shtëpi (Foto)

Banorët e Big Brother kanë pakënaqësi për forormulën e re të këtij edicioni.

Kei ka vënë re se mes Damianos dhe Armelës gjerat nuk janë edhe aq mirë dhe e ngacmon këtë të fundit për të vënë re reagimin e saj.

“Kemi ardhur me zor, jo me personin që duam. Si ma ngecën mo këtë Damianon. O Zot i madh”, shprehet Armela.

E ndërsa Kei e pyet nëse ia ngecën, ajo thotë po./Big Brother/