BDI, BESA, ALEANCA SONTE DEBATOJNË BASHK

Perfaqsuesit e partive shqiptare, BDI, Levizja “Besa” dhe te Aleances per shqiptaret sonte per here te pare bashke do te debatojne pas marrjes se mandatit per krijimin e qeverise nga Zoran Zaev.
Zyrtaret e larte partiake do te diskutojne nese platforma shqiptare eshte ende gjalle por dhe si do duket qeveria e re dhe cfare qendrimesh do mbajne para LSDM qe do drejtoje eksekutivin e ri. Te gjitha keto ceshtje dhe te tjera vine ne Programin 200 te autorit Nazim Rashidi, sonte ne ora 22.30.