BDI dhe Çairi bashkë në pritje të Ali Ahmetit (FOTO)

Kryetari i komunës së Çairit Izet Mexhiti dhe Bekir Hasani sot janë parë të bashkuar për të pritur nesër Ali Ahmetin dhe gjithë stafin e BDI-së.

Nesër Forumi rinor i BDI-së bashkë me degën e BDI-së Çair do ta presin liderin e kësaj partie Ali Ahmetin ku edhe do të nise fushata për zgjedhjet e 11 dhejtorit.

Siç njoftojnë nga forumi rinor i BDI-së gjithçka është gati për këtë manifestim ku do të dridhet Çairi nga të rinjët e dhe të rejat e BDI-së/TetovaSot/