BDI sot do ta ndezin Çairin

BDI dhe lideri Ali Ahmeti ditën e fushatës do ta fillojnë dhe përfundojnë në Çair të Shkupit. Në agjendën e ngjeshur, janë paraparë takime direkte me qytetarë, studentë dhe grupe të tjera interesi në bastionin e BDI-së, Çair. 

Tubim qendror në të cilin para çairasve do të drejtohet  Ahmeti, kurse janë paraparë edhe një sërë aktivitetesh kulturore artistike ku e ftuar speciale është Nora Istrefi. (Stadiumi i Çairit)