Beckhamit i rritet djali, ja Mercedesi i tij i parë

EXCLUSIVE_BROOKLYN_PASSES_TEST_MURRAY_ROWAN_0793309693_003.JPG

Ai mësoi të ngiste që kur mbushi 17-vjeç në mars.

Por duket se Brooklyn Beckham ja ka marrë dorën tashmë.

Ai u shfaq me një Mercedes C-class me vlerë 43 mijë euro dhe djali i madh i David dhe Victoria Beckham u duke i ambientuar mjaft mirë në timon.