Befasi kjo është e “dashura” e Gold AG

Këngëtari Arian Agushi “Gold AG”, së fundmi ka nda me ndjekësit e tij disa foto ku ai shihet në shoqëri të stupcave

Ndërsa në njërën ndër fotot që do ta shihni edhe më poshtë është “Teta Gjyli” ajo e cila e ka përqafuar Goldin.

Të jetë ky një bashkëpunim mes artistëve në fjalë, apo ndoshta janë takuar diku nëpër mbrëmje rinore?

Sido që të jetë ne iu urojmë shoqëri të mirë Arianit dhe Osamanit pasi që kjo është hera e parë që ata të dy shihen kaq afër njëri-tjetrit