Behgjet Pacolli gjysëm milion ndjekës ne facebook

Miqtë e mi, dua t’ju njoftoj që jemi bërë gjithsej mbi gjysmë milioni (500, 000) miq, nga të gjitha trojet shqiptare, dhe Diaspora, në Facebook. Hapja e profilit tim u bë pikërisht për të komunikuar me Ju. Për të ndarë me ju lajmet dhe ngjarjet që na rrethojnë.

Do të doja shumë të takoja secilin prej jush! Në muajin shtator pata fatin të prisja në shtëpinë time mbi 20 000 fansa.

Duke qenë se jam në sintoni në Facebook, (Më me së shumti miq të Facebook-ut, se seicili nga skena e politikës në Kosovë), dua t’ju them se jeni pikërisht Ju ata të cilët luani një rol të madh në ndryshimin e vendit tonë. Unë do të bëj çdo gjë që të krijoj perspektivë dinjitoze për ju. Me duhet vetëm të më ipet fuqia politike e çdo gjë tjetër, së bashku me Ju, do të arrijmë me punë.

Ju falenderoj të gjithëve për përkrahjen tuaj. Zoti ju bekoftë!