Behgjet Pacolli rrëfehet në ekranin shqiptar: Ja njeriu që ka ndikuar më shumë në jetën time


I ftuar në studion e emisionit “Opinion” në një një rrëfim për jetën dhe karrierën e tij, Behgjet Pacolli ka folur edhe për një nga njerëzit që e ka ndikuar më shumë në jetën e tij.

Pacolli tregon rolin e madh që ka luajtur në jetën e tij, gjyshi i tij, përmes këshillave që i kanë vlejtur gjatë gjithë jetës, si kur ishte i ri, si në kohën kur u bë një njeri i pasur.

“Kur isha adoleshent nuk i kuptoja thelbin këshillave dhe shpeshherë thoja ‘ai është plak, sot kohë është ndryshe’, por 99 përqind e rekomandimeve të tij kanë qënë të nevojshme për rrugëtimin tim”-tha Pacolli.