Bëjeni këtë ushtrim të thjeshtë për duar si të super-modeleve (Foto)

Vajzat anë e mbanë globit e bëjnë të pamundurën për t’u dukur më shumë si Dukesha e Kembrixhit.

Kjo nuk është befasuese duke pasur parasysh faktin se ajo është një bukuri e vërtetë!

P.sh., e gjithë bota është e mahnitur nga duart atraktive dhe me formë të Dukeshës.

Prandaj, ekspertët kanë treguar se ekziston një ushtrim i thjeshtë që ju siguron duar të tilla, dhe e mira e këtij ushtrimi është se mund ta bëni në kushte shtëpiake.

Për këtë ushtrim, ju nevojitet një karrige apo divan. I vendosni duart në sipërfaqen e karriges që gjendet prapa jush, dhe i lakoni këmbët në 90 shkallë. Ngadalë uleni duke i lakuar bërrylat.

Pastaj, ktheheni në pozicionin fillestar dhe e përsëritni ushtrimin.

Rekomandohet të merrni frymë gjatë kohës kur uleni, ndërsa e lironi frymën kur ngriteni.