Bejta: Kështu siç vepron BESA, do jenë gjithmonë opozitë si PDSH-ja

Madje, nënkryetari i BDI-së Nevzat Bejta ka pyetur se me cilën është në koalicion BESA…, ndoshta ka shtuar, “ka ndonjë koalicion të fshehtë me VMRO-në, por është punë e tyre dhe ne kemi vepruar si që kanë kërkuar shqiptarët”.

“Ne plotësuam kërkesën e shqiptarëve. Kështu si vepron BESA do veprojë ashtu si që ka vepruar PDSH-ja gjithmonë do jenë në opozitë,” ka thënë Bejta në “Rruga drejt” në Alsat-M.