Bendi gjerman “dridh” Triestën me këngë shqipe (Video)

Këngët shqipe janë të përhapura në të gjithë botën.Bendi gjerman “FABULA” ka performuar në Triestë me vallen popullore: ‘Gajdexhiu’ dhe ‘Lute nana bijën rri edhe sivjet’

Performanca e tyre ka mbledhur njerëz, të cilët gjironin për të mbajtur në kujtimet e tyre lojën fantastike të grupit, ndërkaq një grua filloi të vallëzojë nën ritmin e muzikës që realizohej.

Shikojeni videon më poshtë

Shperndaje me :