Bënte orgji me adoleshentët, dënohet mamaja 35-vjeçare

Rachel Carrier është dënuar me 8 vite burgim nga një gjykatë amerikane në Luizina. 35-vjeçarja akuzohet se bënte orgji me adoleshentë.

Ajo madje akuzohet se i ka dhënë një 15-vjeçari të konsumojnë drogë dhe pije alkoolike në shtëpinë e saj.

Këtë gjë e ka bërë disa herë së bashku me 15-vjeçarin dhe disa shokë të tij, me të cilët flinte në banesën e saj.

Ajo është mama e 3 vajzave të vogla, ndërsa tani do të vuajë 8 vite burgim për festa seksuale me adoleshentë.