Beyonce organizon ‘baby shower’, FOTO brenda festës

 

Ylli i muzikës Pop , e cila  do të bëhet së shpejti nënë e binjakëve , ka organizuar festën ‘baby shower’. Këngëtarja e famshme mblodhi mikeshat dhe të afërmit e saj, në një festë të bukur këtë fundjavë.

Tema e ‘baby shower’ ishte totalisht afrikane, ndaj edhe të ftuarit, përfshirë këtu divën e pop-it kishin veshje tradicionale afrikane.