Bie bora e parë në Maqedoni

Sot ne Maqedoni temperaturat ishin te ulta ndjeshem.Gjate gjithe dites ka pasur reshje te shiut dhe kjo ka bere qe ne viset malore te bie shtresr e holle bore. Kjo ka ndodhur sot ne Kodren e Diellit ku njje shtrese bore ka mbuluar majat e malit. Qe nga neser pritet permisimi i kohes/antpress