Bie kali në rrugë, bllokon komunikacionon në Shkup

Shumë qytetarë të Shkupit u mblodhën rreth kalit me karrocë i cili ishte rrëzuar tek rruga e Stacionit Hekurudhor.

Ndoshta e ka goditur ndonjë veturë apo më saktë nuk dihen arsyet për të cilën kali qëndronte i shtrirë, mirëpo dhjetëra njerëz ishin mbledhur për rreth për ta ndihmuar pronarin që ta largojnë karrocën dhe kalin nga rruga pasi kishte krijuar rrëmujë në komunikacion.