Blen laptopin 4 Euro, më pas bëhet milioner

Një burrë i cili bleu një laptop online për vetëm 4.6 Euro, ka mbetur pa fjalë kur zbuloi se prej pajisjen mund të bëhej milioner.

Kompjuteri IBM Thinkpad 365XD, i vitit 1996 kishte të instaluar shumë lojëra klasike, të cilat tani kanë vlerë të jashtëzakonshme.

Përveç “interface” të Starwarsit, që mund të lëvizej vetëm me tastin F1 dhe F12, në laptop janë gjetur lojërat klasike si PacMan, Tetris, Solitaire, Shahu dhe Crossword.