Blen një kek në supermarket, por ajo që gjen brenda do ju shokojë

Një grua mbeti e shokuar kur preu një kek që e kishte blerë në supermarket.

Në mes të kekut ishte një prezervativ i përdorur.

Tatiana Petovradzhi e bleu kekun në një supermarket në lagje.

Ngjarja u shënua në qytetin Tyumen të Rusisë.

Ajo u ankua tek supermarketi dhe ata thanë se do të nisin hetimet.

Megjithatë ata mendojnë se nuk është një prezervativ, por gishti i një dorashke plastike.

Condom in the Easter cake