Blerim Destani dhe Xhevdet jashari ne filmin hullivudian

Out of Control “The Phantom Drive” është një nga filmat më të shumëpritur të vitit 2017.
Pjesë e këtij filmi hullivudian janë një kastë e madhe aktorësh, ndër ta edhe dy shqiptarë, aktorët e njohur Blerim Destani dhe Xhevdet Jashari.
Filmi është i zhanrit aksion, dhe në të trajtohen skena të ndryshme që nga dashuria e deri tek dyluftimet.

Në YouTube është publikuar edhe traileri i këtij filmi, i cili i plotë do të jetë i gatshëm për shikuesit brenda pak muajve.