Blerina Salihi nga Tetova basketbollistja më e re dhe më e aftë në Maqedoni

Misteri I vajzës 18 vjecare nga Tetova Blerina Salihi që gjithmonë e kishte ëndërr te ishte një ndër basketbollistet më të mira.

Edhe pse jeta shpesh na befason për të mirë dhe të keq megjithatë ajo ia doli,arriti që bashkë me ekipin e saj të mposht gjithë ekipet tjera në Maqedoni duke u zgjedhur kështu lojtarja më e mirë në Maqedoni. Gjate pushimeve dimrore te këtij viti atë e kërkuan disa ekipe nga Norvegjia dhe Gjermania pasi në një lojë që ishte organizuar në Shkup ajo I kishte befasur trajnerët gjerman dhe ata nga Norvegjia me aftësite e saja në pjesën e basketbollit. Ata I ofruan asaj një shumë te madhe të hollash që këtu në Maqedoni e bënin te jetë  vajza e parë kaq e re milionere.

A do të braktis ajo vendin e saj,familjen ,shoqërinë dhe të vazhdoje jëten e saj në një kënd tjetër ? Në një emision që do të merr pjesë vajza 18 vjecare do të kuptojmë se cfarë zgjedhje ka bërë ajo  dhe a do te braktis gjithë pas dhe të vazhdoje rugën e saj.