Bleu me 1 euro shpellën ja si e transformoi atë

Aleks Lamouro, 23 vjec, nga Franca vendosi të blinte shpellën që tezja e tij nxori në ankand. Ai arriti ta blinte atë vetëm me 1 euro pasi askush nuk ishte i interesuar për të.

Pasi ai e bleu shtëpinë pati një ide të cilën e bëri realitet.

Pas katër vitesh punë të vështirë dhe investimi, Lamouro dhe e dashura e tij e kthyen shpellën në një shtëpi luksoze.

10_1474615627-24148522_1474615588-5104234_1474615596-70723435_1474615602-58638136_1474615606-2014717_1474615611-9946958_1474615616-19860949_1474615622-32638821_1474615583-5032874