BOKS: Tetovari i’a “përdredh” qafën sërbit

 

 

Boksieri profesionist shqiptar nga Tetova por që jeton dhe vepron në Zvicër Besir Vejseli, në duelin e rradhës së tij ka rrahur keq boksierin sërb Nikola Ivkovic. Mos e leni pa e parë videon më poshtë…

Nëse lexoni lajmin nga smart telefonat prisni disa sekonda të shfaqet videoja: