Bomba në Manchester e njëjtë si ajo në Paris dhe Bruksel

 

Kongresmeni amerikan MiceMcCall ka deklaruar se eksplozivi që është përdorur në sulmin në Manchester është i njëjti me atë që është përdorur në Paris dhe Bruksel.

McCall, i cili është edhe kryetar i Komisionit për Sigurinë Kombëtare i Kongresit të SHBA,  ka thënë se eksplozivi i përdorur është i llojit TATP.