Bombardohet me mesazhe Pacolli: Më tradhtove, ma shkatërrove ardhmërinë

Behgjet Pacolli, presidenti i ARK-së, i cili në zgjedhjet e 11 qershorit garoi me platformë kundër PAN-it, duke hyrë në koalicion me LDK-në, ka zyrtarizuar sot koalicionin me PDK-në, AAK-në e Nismën.

Por këtë veprim të Pacollit dhe familjarëve të tij nuk e ka mirëpritur askush.

Ndaj tij po shkojnë qindra mijëra mesazhe proteste e fyerje për veprimin e bërë.