Borë në Sarandë pas 15 vitesh

Në qytetin e Sarandës ka rënë borë gjatë natës, për herë të parë pas 15 vjetësh!

Qytetarët e gëzuar dhe entuziazmuar kanë mbushur rrjetet sociale me video.

Disa të tjerë kanë nxjerrë fotot nga arkivat, fotot me borë të para 15 vjetëve./Syri